DAAD

DAAD

Dienstag, 8. Oktober 2019

Измена
Рокот за аплицирање за стипендиите кои ги доделува ДААД за постдипломски студии е од 15. септември до 15. ноември секоја година и се однесува за следната академска година. Документите не се поднесуваат во Германската амбасада! 
Потребно е САМО доставување на оригинал ПРЕПОРАКАТА од профоесор на ДААД пораталот, на следнава адреса:

DAAD
Referat ST21 - Ostmitteleuropa, Südosteuropa, Türkei
Kennedyallee 50
53175 Bonn


Keine Kommentare:

Kommentar posten