DAAD

DAAD

Mittwoch, 17. Juli 2019

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена во период од 22.07.2019 до 26.08.2019 поради летните одмори. Ве молиме доколку имате прашања да нѐ контактирате преку е-пошта: daadlektorat.skopje@gmail.com.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar posten