DAAD

DAAD

Montag, 8. Oktober 2018

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека во среда (10.10.18 година) од 12:00 часот во големиот амфитеатар (на втори кат) на Хемискиот институт - Скопје, на ул. Архимедова бр. 5 во Автокоманда, ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, едномесечни курсеви за германски јазик во летниот период, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД).

Поради настанот канцеларијата ќе биде отворена од 09:00 до 11:30 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека во вторник (09.10.18 година) од 12:30 часот во големиот амфитеатар (А3) на Филозофски факултет - Скопје, ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, едномесечни курсеви за германски јазик во летниот период, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД).

Поради настанот канцеларијата ќе биде отворена од 09:00 до 11:30 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје