DAAD

DAAD

Mittwoch, 4. April 2018


ИзвестувањеПочитувани,

би сакале да Ве информираме дека утре (05.04.2018) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, но во петок на 13.04.2018 г. ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar posten