DAAD

DAAD

Montag, 23. April 2018

Известување

Почитувани,
вторник (24.04.2018), среда (25.04.2018) и четврток (26.04.2018) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, Ве молиме обратете ни се преку е-пошта на daadlektorat.skopje@gmail.com
Ви благодариме однапред на разбирањето.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Mittwoch, 4. April 2018


ИзвестувањеПочитувани,

би сакале да Ве информираме дека утре (05.04.2018) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, но во петок на 13.04.2018 г. ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје