DAAD

DAAD

Donnerstag, 22. März 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во петок (23.03.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот, а на ден 29.03.2018 г. четврток ќе биде затворена.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Dienstag, 6. März 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во четврток (08.03.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје