DAAD

DAAD

Freitag, 2. Februar 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во четврток (08.02.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи, но утре (02.02.2018 г.) ќе работиме во период од 09:00 до 13:00 часот.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје