DAAD

DAAD

Mittwoch, 17. Januar 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме дека утре (18.01.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје