DAAD

DAAD

Montag, 8. Oktober 2018

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека во среда (10.10.18 година) од 12:00 часот во големиот амфитеатар (на втори кат) на Хемискиот институт - Скопје, на ул. Архимедова бр. 5 во Автокоманда, ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, едномесечни курсеви за германски јазик во летниот период, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД).

Поради настанот канцеларијата ќе биде отворена од 09:00 до 11:30 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека во вторник (09.10.18 година) од 12:30 часот во големиот амфитеатар (А3) на Филозофски факултет - Скопје, ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, едномесечни курсеви за германски јазик во летниот период, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД).

Поради настанот канцеларијата ќе биде отворена од 09:00 до 11:30 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

Montag, 23. April 2018

Известување

Почитувани,
вторник (24.04.2018), среда (25.04.2018) и четврток (26.04.2018) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, Ве молиме обратете ни се преку е-пошта на daadlektorat.skopje@gmail.com
Ви благодариме однапред на разбирањето.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Mittwoch, 4. April 2018


ИзвестувањеПочитувани,

би сакале да Ве информираме дека утре (05.04.2018) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, но во петок на 13.04.2018 г. ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

Donnerstag, 22. März 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во петок (23.03.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот, а на ден 29.03.2018 г. четврток ќе биде затворена.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Dienstag, 6. März 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во четврток (08.03.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Freitag, 2. Februar 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме во четврток (08.02.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи, но утре (02.02.2018 г.) ќе работиме во период од 09:00 до 13:00 часот.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Mittwoch, 17. Januar 2018

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме дека утре (18.01.2018 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена нема да работи.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје