DAAD

DAAD

Sonntag, 24. Dezember 2017

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме дека утре (25.12.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 08:00 до 13:00 часот.
Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen