DAAD

DAAD

Donnerstag, 14. Dezember 2017

Известување

Почитувани, би сакале да Ве информираме дека утре (15.12.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 14:00 часот, но во вторник на 19.12.2017 г. ќе биде затворена. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen