DAAD

DAAD

Sonntag, 5. November 2017

Соопштение

Почитувани,

денес (06.11.2017) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, ве молиме обратете ни се преку е-пошта на daadlektorat.skopje@gmail.com

Ви благодариме однапред на разбирањето.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: