DAAD

DAAD

Mittwoch, 22. November 2017

Известување

Почитувани,

би сакале да Ве информираме дека утре (23.11.2017) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, но во петок на 24.11.2017 г. ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: