DAAD

DAAD

Mittwoch, 15. November 2017

СООПШТЕНИЕ

Почитувани, поради денешните технички проблеми на порталот би сакале да Ве информираме дека рокот за доставување на Вашите апликации поточно само за истражувачки престој (краток и долг престој), докторски студии, постдипломски студии и научно истражувачки престој е продолжен до 22.11.2017 година во Германска амбасада, но сепак онјалн аплицирањето на порталот е до денес 23:59 часот. Ви благодариме однапред на разбирањето. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: