DAAD

DAAD

Freitag, 3. November 2017

Известување

Почитувани,

денес (03.11.2017) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 14:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: