DAAD

DAAD

Freitag, 22. September 2017

Известување

Почитувани, на ден 22.09.2017 г. канцеларијата Германската служба за студентска размена ќе биде отворена до 14:00 часот. Ви благодариме. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: