DAAD

DAAD

Mittwoch, 6. September 2017

Известување

Почитувани, утре (07.09.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена. Ви благодариме на разбирањето. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: