DAAD

DAAD

Freitag, 22. September 2017

Известување

Почитувани, на ден 22.09.2017 г. канцеларијата Германската служба за студентска размена ќе биде отворена до 14:00 часот. Ви благодариме. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје

Mittwoch, 6. September 2017

Известување

Почитувани, утре (07.09.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена. Ви благодариме на разбирањето. Со почит, ДААД-Лекторат Скопје