DAAD

DAAD

Donnerstag, 17. August 2017

Известување

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме, поради административни работи во период од 21.08. до 30.08.17 не сме во можност за примаме лични средби во канцеларијата, затоа Ве молиме доколку имате прашања да нѐ контактирате преку е-пошта: daadlektorat.skopje@gmail.com., на 31.08. со работно време од 09:00 до 14:00 часот, а на 01.09. со работно време од 08:30 до 13:30 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: