DAAD

DAAD

Donnerstag, 10. August 2017

Известување

Почитувани,

денес (10.08.2017) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи до 14:00, а утре (11.08.2017) ќе биде отворена во период од 08:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

1 Kommentar: