DAAD

DAAD

Donnerstag, 17. August 2017

Известување

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме, поради административни работи во период од 21.08. до 30.08.17 не сме во можност за примаме лични средби во канцеларијата, затоа Ве молиме доколку имате прашања да нѐ контактирате преку е-пошта: daadlektorat.skopje@gmail.com., на 31.08. со работно време од 09:00 до 14:00 часот, а на 01.09. со работно време од 08:30 до 13:30 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

Donnerstag, 10. August 2017

Известување

Почитувани,

денес (10.08.2017) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи до 14:00, а утре (11.08.2017) ќе биде отворена во период од 08:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје