DAAD

DAAD

Mittwoch, 5. Juli 2017

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме,  поради летните одмори ДААД-канцеларијата во Скопје во период од 10.07. до 03.08.17 нема да работи според стандардното работно време, затоа Ве молиме доколку имате прашања да нѐ контактирате преку е-пошта: daadlektorat.skopje@gmail.com.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје