DAAD

DAAD

Donnerstag, 6. April 2017

Известување

Почитувани,

денес (07.04.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 08:30 до 13:30 часот,  но во понеделник на 10.04.17 ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen