DAAD

DAAD

Donnerstag, 27. April 2017

Известување

Почитувани,

канцеларијата на Германската служба за студентска размена поради празниците ќе биде затворена во период од 01.05. - 03.05.17 година, но ќе бидеме достапни преку е-пошта.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Donnerstag, 20. April 2017

Известување

Почитувани,
утре (21.04.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје

Donnerstag, 6. April 2017

Известување

Почитувани,

денес (07.04.2017 г.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 08:30 до 13:30 часот,  но во понеделник на 10.04.17 ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје