DAAD

DAAD

Mittwoch, 29. März 2017

Известување

Почитувани,

канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена во период од 30.03. - 04.04.17 година, но ќе бидеме достапни преку е-пошта.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen