DAAD

DAAD

Montag, 27. März 2017

Известување

Почитувани,
денес канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде отворена во период од 12:00 до 17:00 часот

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen