DAAD

DAAD

Mittwoch, 29. März 2017

Известување

Почитувани,

канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена во период од 30.03. - 04.04.17 година, но ќе бидеме достапни преку е-пошта.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Dienstag, 28. März 2017

Известување

Почитувани,
денес канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена, но достапни сме на е-пошта.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Montag, 27. März 2017

Известување

Почитувани,
денес канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде отворена во период од 12:00 до 17:00 часот

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Donnerstag, 23. März 2017

Известување

Почитувани,
канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде отворена утре 24.03.17 г. во период од 09:00 до 13:00 часот

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Donnerstag, 2. März 2017

Известување

Почитувани,
денес 02.03.17 г. канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје