DAAD

DAAD

Montag, 16. Januar 2017

Известување

Почитувани,
денес 16.01.17 г. канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 09:00 до 17:00 часот, а утре 17.01.17 г. од 09:00 до 16:00 часот, но во среда и четврток на 18 и 19.01.2017 година ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје