DAAD

DAAD

Freitag, 16. Dezember 2016

Новогодишни и божиќни празници

Почитувани,

канцеларијата ќе биде затворена во период од 29.12.16 до 08.01.17 поради новогодишните и божиќните празници.

Frohe Weihnachten Euch allen und ein gutes Neues Jahr!

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје

Donnerstag, 15. Dezember 2016

Известување

Почитувани,
утре (16.12.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе работи во период од 11:30 до 14:30 часот, но во понеделник (19.12.) ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД- Лекторат, Скопје

Sonntag, 11. Dezember 2016

Известување

Почитувани,

во понеделник (12.12.) канцеларијата на Германската служба за студентска размена ќе биде затворена.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје