DAAD

DAAD

Mittwoch, 2. November 2016

Интервју за кандидатите за постдипломски студии

Драги кандидати за ДААД-стипендија,

интервјуата за кандидатите за стипендија за постдипломски студии ќе се одржат во период од 15 до 17.02.2017 година во Германската амбасада во Скопје.

Покана за интервју и дополнителни информации во врска со тестирањето ќе добиете на е-пошта.


Со почит,
ДААД-Лекторат Скопје

Канцеларија за врски

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen