DAAD

DAAD

Dienstag, 4. Oktober 2016

Презентација на можностите за студирање во Германија со стипендија од Германската служба за академска размена (ДААД) во Битола

Почитувани,

во понеделник (17.10.16) од 12 часот ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД) на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen