DAAD

DAAD

Dienstag, 4. Oktober 2016

Презентација на можностите за студирање со стипендија преку Германската служба за академска размена (ДААД)

Почитувани,

во среда (12.10.16) од 16 часот ќе се одржи презентација на можностите за студирање во Германија, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД) во Центарот за конференции и студии при Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ во Скопје.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen