DAAD

DAAD

Montag, 8. August 2016

годишен одмор

Почитувани,

канцеларијата ќе биде затворена во текот на месец август поради годишен одмор.

Со нови прашања и за нови консултации се гледаме од септември.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје