DAAD

DAAD

Montag, 25. April 2016

Почитувани,

канцеларијата ќе биде затворена во периодот од 26.04. (вторник) до 08.05.2016 (недела). Со прашања може да ни се обраќате на фејсбук или на нашиот мејл: daadlektorat.skopje@gmail.com.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје - Канцеларија за врски


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen