DAAD

DAAD

Montag, 25. April 2016

Почитувани,

канцеларијата ќе биде затворена во периодот од 26.04. (вторник) до 08.05.2016 (недела). Со прашања може да ни се обраќате на фејсбук или на нашиот мејл: daadlektorat.skopje@gmail.com.

Со почит,
ДААД-Лекторат, Скопје - Канцеларија за врски


Donnerstag, 7. April 2016

презентација/ Денови на образование и кариера 14.04. - 16.04.2016

Презентација на можностите за студирање и истражување во Германија, како и понудата на стипендии од Германската служба за академска размена (ДААД) под наслов 

"Study and Research in Germany"/ "Studieren und Forschen in Deutschland" 

на 15.04.2016 од 14 до 15 ч

во делот за презентации во хала 3, 
во рамките на Саемот за образование и кариера (Денови на образование и кариера 2016).

Посетете не и информирајте се за можностите!!!