DAAD

DAAD

Dienstag, 15. Dezember 2015

Известување за кандидатите за летни јазични курсеви

Драги кандидати за стипендии за летни јазични курсеви,

ги добивме Вашите резултати од јазичното тестирање OnDaF. Вашите апликации ќе ги разгледа стручна комисија и доколку и е потребно нешто, ќе бидете известени.

Доколку не Ве побараме во меѓувреме, Ве молиме за трпение, се работи за голем број на апликации а конечните резултати ќе ги имаме дури во текот на април, почетокот на мај.

Среќно,
ДААД- Лекторат, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen