DAAD

DAAD

Dienstag, 3. November 2015

OnDaF тестирање / 2015

Драги кандидати за ДААД-стипендија,

OnDaF тестот за сите кандидати што имаат некакви познавања од германскиот јазик, а аплицирале за стипендија за постдипломски студии, како и за сите кандидати за стипендија за летен јазичен курс ќе се одржи на 11.12. (петок) и 12.12. (сабота) во Училиштето за јазици LinguaLink: 
http://www.lingualink.com.mk/Default.aspx?mId=90&lId=1

Покана за тестирањето и дополнителни информации во врска со тестирањето ќе добиете на мејл. 

ДААД- Лекторат Скопје, Канцеларија за врски

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen