DAAD

DAAD

Mittwoch, 30. September 2015

Презентација на можностите за студирање во Германија со стипендија од Германската служба за академска размена (ДААД) во Битола

Презентација на можностите за студирање во Германија, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД) ќе се одржи на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола на 06.10.2015 (вторник) од 12 часот.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen