DAAD

DAAD

Donnerstag, 24. September 2015

Презентација на можностите за студирање со стипендија преку Германската служба за академска размена (ДААД)

Презентација на можностите за студирање во Германија, како и начинот и програмите за аплицирање за студиска стипендија во Германија преку Германската служба за академска размена (ДААД) ќе се одржи во Германската читалница при Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски" во Скопје на 01.10.2015 (четврток) од 16 часот.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen