DAAD

DAAD

Donnerstag, 30. Juli 2015

годишен одмор

Почитувани, 

канцеларијата ќе биде затворена до 01 септември

Сите измени во врска со аплицирањето за стипендии може да ги најдете на нашиот блог.

Ве очекуваме со нови апликации од 15 септември до 15 ноември. 

Поздрав,

ДААД- Канцеларија за врски, Скопје