DAAD

DAAD

Mittwoch, 26. November 2014

Драги кандидати за ДААД-стипендија,

OnDaF тестот за сите кандидати што имаат некакви познавања од германскиот јазик, а аплицирале за стипендија за постдипломски студии, како и за сите кандидати за стипендија за летен јазичен курс ќе се одржи на 29.11. (сабота) и 30.11. (недела) во Училиштето за јазици LinguaLink.

Детални информации имате на мејл.