DAAD

DAAD

Montag, 13. Oktober 2014

Презентација

Презентација на нашите стипендиски програми за сите заинтересирани од Битола, на 17.10.2014 (петок) со почеток во 14 часот во Амфитеатарот на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, Универзитет "Св. Климент Охридски"- Битола.
Повелете!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen