DAAD

DAAD

Dienstag, 7. Oktober 2014

презентација

За сите заинтересирани студенти, асистенти, професори, магистранти, докторанти и сл. од Тетово, презентација на нашите стипендиски програми на SEE University во Тетово, утре (08.10.2014) со почеток во 10 часот во BDC Центарот, училница 101-03!

Се гледаме,

ДААД- Лекторат
Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen