DAAD

DAAD

Montag, 13. Oktober 2014

Презентација

Презентација на нашите стипендиски програми за сите заинтересирани од Битола, на 17.10.2014 (петок) со почеток во 14 часот во Амфитеатарот на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, Универзитет "Св. Климент Охридски"- Битола.
Повелете!

Dienstag, 7. Oktober 2014

презентација

За сите заинтересирани студенти, асистенти, професори, магистранти, докторанти и сл. од Тетово, презентација на нашите стипендиски програми на SEE University во Тетово, утре (08.10.2014) со почеток во 10 часот во BDC Центарот, училница 101-03!

Се гледаме,

ДААД- Лекторат
Скопје