DAAD

DAAD

Donnerstag, 31. Juli 2014

годишен одмор

Почитувани, 

во периодот од 01 август до 01 септември канцеларијата ќе биде затворена. 

Сите измени во врска со аплицирањето за стипендии може да ги најдете на нашиот блог.

Ве очекуваме со нови апликации од 15 септември до 15 ноември. 

Поздрав,

ДААД- Канцеларија за врски, Скопје