DAAD

DAAD

Dienstag, 15. Oktober 2013

Канцеларијата ќе биде затворена на 16.10.(среда) и на 17.10. (четврток).

Со нови прашања Ве очекуваме од понеделник (21.10.).

ДААД, Канцеларија за врски Скопје

Dienstag, 8. Oktober 2013

Презентации

Презентации на стипендиската програма од ДААД за студентите од Тетово, утре (09.10.2013): 

на SEEU University, со почеток во 10 часот (BDC Центар- училница 101-03)
на Државниот универзитет, со почеток во 12 часот (Амфитеатар во Ректоратот)

Повелете!!!