DAAD

DAAD

Mittwoch, 18. September 2013

Почитувани,

Ве молиме обрнете внимание на промената при аплицирање за стипендии за студиската 2014/15. Имено, целата апликација се доставува во 3 примероци наместо досегашниот 1 примерок со дополнително CD. Промената е назначена со затемнети букви во објаснувањата за секоја програма поединечно.

Со почит,

Канцеларија за врски на ДААД, Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen