DAAD

DAAD

Dienstag, 30. Juli 2013

Почитувани,

од 01.08. до 02.09. нашата канцеларија ќе биде затворена поради годишен одмор.

Со нови прашања Ве очекуваме во септември. Ве молиме за разбирање.

Со почит
ДААД-Лекторат, Канцеларија за врски Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen