DAAD

DAAD

Mittwoch, 5. Juni 2013

Почитувани,

во 2013 год. нема да може да се пријавувате за DAAD/ OSI програмата за стипендии во Германија. Доколку имате дополнителни прашања, слободно контактирајте не. Со задоволство ќе Ве советуваме и за другите можности за стипендирање кои ги нуди DAAD во Македонија.

Со почит,

ДААД- канцеларија Скопје

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen