DAAD

DAAD

Mittwoch, 19. Juni 2013

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА 

на 20.06.2013

НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА
ЌЕ РАБОТИ ДО 11 ЧАСОТ.


ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО!

ДААД- канцеларија, Скопје

Montag, 10. Juni 2013

Стипендии за постдипломски студии по Германски како странски јазик во Марбург

„Studiengänge DaF-Master für ausländische Studierende an deutschen Hochschulen“ (Projektförderung) an der Universität Marburg
Bewerbungsfrist:  bis 9. Juli 2013ДААД-канцеларија Скопје

Mittwoch, 5. Juni 2013

Почитувани,

во 2013 год. нема да може да се пријавувате за DAAD/ OSI програмата за стипендии во Германија. Доколку имате дополнителни прашања, слободно контактирајте не. Со задоволство ќе Ве советуваме и за другите можности за стипендирање кои ги нуди DAAD во Македонија.

Со почит,

ДААД- канцеларија Скопје